Skip to content Skip to footer

Chestionare Auto

Alege-ți Drumul: Chestionare auto pe Categorii

Alegeți
Categoria

Selectează categoria de permis care te interesează și începe chestionarul specific. Fie că este pentru autoturisme, motociclete, camioane sau autobuze, avem testul potrivit pentru tine, similare cu cele de la politie!

B, B1

Testează-ți abilitățile pentru permisul de autovehicul.

A, A1, A2, AM

Începe chestionarul motocicletelor și scuterelor aici.

C, C1

Validare cunoștințe pentru camioane și vehicule grele.

D, D1

Teste pentru permis autobuze și transport persoane.

Redobândire permis

Chestionar specific pentru redobândirea permisului
Icon

E

Verifică-ți competențele pentru permisul de conducere categoria E.

Chestionarele Auto de la Școala de Șoferi BDG: Pregătește-te pentru examen direct de pe site-ul nostru

Pregătirea pentru examenul auto este un pas crucial pentru obținerea permisului de conducere. La Școala de Șoferi BDG, îți oferim instrumente de pregătire eficiente și accesibile, printre care se numără și chestionarele auto online, care sunt exact ca cele de la examen. Aceste chestionare sunt disponibile direct pe site-ul nostru, scoalabdg.ro, și sunt concepute pentru a te ajuta să te familiarizezi cu formatul și întrebările examenului oficial.

Ce sunt chestionarele auto și de ce sunt importante?

Chestionarele auto sunt teste practice care conțin întrebări similare cu cele pe care le vei întâlni în timpul examenului teoretic pentru obținerea permisului de conducere. Aceste chestionare acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv:

 • Regulile de circulație
 • Semnalizarea rutieră
 • Comportamentul în trafic
 • Noțiuni de mecanică și prim ajutor

Avantajele utilizării chestionarelor auto de pe site-ul nostru

 1. Acuratețe și relevanță:

  • Chestionarele auto disponibile pe scoalabdg.ro sunt actualizate în permanență pentru a reflecta cele mai recente schimbări în legislația rutieră și în formatul examenului oficial. Astfel, te asiguri că înveți și te pregătești pe baza celor mai actuale informații.
 2. Accesibilitate și comoditate:

  • Poți accesa chestionarele auto de oriunde și oricând, direct de pe site-ul nostru. Acest lucru îți permite să te pregătești în ritmul tău și să te familiarizezi cu întrebările de examen în mod constant, chiar și în afara orelor de curs.
 3. Simulare realistă a examenului:

  • Chestionarele sunt concepute pentru a simula cât mai fidel experiența examenului teoretic. Practicând cu aceste chestionare, vei ști la ce să te aștepți în ziua examenului și vei putea gestiona mai bine timpul și emoțiile.

Cum te ajută chestionarele auto de pe site-ul Școlii de Șoferi BDG?

 1. Evaluare constantă a progresului:

  • Făcând chestionarele auto în mod regulat, vei putea evalua continuu nivelul tău de pregătire. Acest lucru îți permite să identifici din timp domeniile în care mai ai nevoie de îmbunătățiri și să te concentrezi pe acestea.
 2. Învățare interactivă și eficientă:

  • Chestionarele auto de pe scoalabdg.ro oferă feedback imediat pentru fiecare întrebare. Astfel, poți învăța din greșeli și poți reține mai bine informațiile corecte.
 3. Creșterea încrederii:

  • Practicând cu chestionarele auto, vei deveni mai încrezător în cunoștințele tale și în capacitatea ta de a trece examenul teoretic. Acest lucru te va ajuta să te prezinți la examen cu o atitudine pozitivă și calmă.

Cum să accesezi chestionare auto de pe site-ul nostru?

 1. Vizitează site-ul nostru:

  • Accesează scoalabdg.ro și navighează la secțiunea dedicată chestionarelor auto.
 2. Înregistrează-te sau loghează-te:

  • Înregistrează-te sau loghează-te pe site pentru a putea accesa toate funcțiile disponibile și pentru a-ți salva progresul.
 3. Începe testarea:

  • Selectează chestionarul dorit și începe testarea. Poți alege dintr-o varietate de chestionare, fiecare acoperind diferite aspecte ale examenului teoretic.
error: Acest conținut este protejat!