Skip to content Skip to footer
Despre Noi

Pornește-ți aventura
pe patru roți!

Mașina de școala Jaguar
Emoticon roata
Evoluție. Inspirație. Excelență.

Povestea noastră: Decenii de excelență și inovație

Istoria noastră în domeniul educației și transporturilor are o fundație de aproape 30 ani iar la nivel de echipă administrativă o experiență mixtă
(combinată) de peste 100 de ani.

Deși în trecut serviciile noastre au fost adresate unui anumit segment de piață în ultimii 5 ani politică companiei s-a ajustat, văzând problemele cu care se confruntă comunitatea în acest sector. Dorim să aducem aportul nostru de profesionalism și experiență la o dezvoltare integrată, prin oferirea unei educații de calitate în domeniul rutier, și nu numai.

Astăzi, misiunea și valorile noastre sunt ceea ce considerăm noi a fi o redefinire a unui proces educațional, transformând totul în inspirație pentru dezvoltare și servicii duse la nivel de excelență.

Masina categoria A
Impactul Nostru în Cifre

Măsurând succesul pas cu pas

Descoperă cum angajamentul nostru pentru educația rutieră de calitate se reflectă nu doar în cuvinte, ci și în rezultate concrete. Fiecare număr spune o poveste despre progresul și impactul nostru în comunitate.

0+
Absolvenți fericiți

Află câți cursanți și-au împlinit visul de a deveni șoferi responsabili și încrezători sub îndrumarea noastră.

0
Ore de educație

Numărul impresionant de ore dedicate instruirii și formării viitorilor șoferi, un testament al dedicării și expertizei noastre.

Cunoaște echipa, începe cariera ta!

error: Acest conținut este protejat!