Skip to content Skip to footer

Școala de șoferi BDG introduce poligonul auto în județul Suceava

Pentru cei care vor să obțină cât mai repede permisul de conducere există încă un motiv pentru care se pot înscrie la Școala de șoferi BDG din Suceava: deschiderea unui poligon auto.

Acest poligon oferă cursanților posibilități moderne de învățare, peste cele existente în cazul altor școli de șoferi. Poligonul care este deschis pe Calea Unirii, zona Shopping City Suceava (în spatele complexului comercial) este dotat cu străzi cu circulație în două sensuri, marcaje rutiere, semne de circulație, parcări, rampă, intersecții, inclusiv un giratoriu.

Elevii, începând de la vârsta de 16 ani, au posibilitatea de a exersa toate manevrele tehnice de care vor avea nevoie când vor intra în traficul orașului. Aceste beneficii sunt oferite gratuit, ca parte a pachetului de școlarizare ales de cursanții școlii BDG.

Importanța Poligonului Auto BDG pentru Învățarea Șofatului în Suceava

„Din experiența acumulată cu elevii școlii noastre, am ajuns la concluzia că un poligon auto ar ajuta enorm, atât pe elevi, cât și pe instructori. Un loc unde nu creează deranj în traficul deja sufocat al orașului, iar elevul poate exersa liniștit toate manevrele specifice. 

Mai mult decât atât, poligonul BDG, aflat în orașul Suceava, oferă ocazia celor înscriși la cursurile noastre să exerseze parcările, mersul sinuos, giratoriile, intersecțiile, respectarea semnelor de circulație cel mai frecvent întâlnite și multe alte scenarii”, precizează Andreea Brașoveanu, director școală.

Poligon moto: La aceeași locație, dar separat de poligonul auto, are loc pregătirea viitorilor motocicliști pe un poligon moto echipat conform cerințelor legale. În curând se va deschide și un al doilea spațiu de pregătire pentru conducere defensivă la categoria A.

Echipamente Noi și Inovații la Școala de Șoferi BDG Suceava: Standard European de Pregătire

Echipamente noi: Pe lângă facilități, BDG Suceava îmbunătățește permanent educația rutieră. Pregătim cursanții pe mașini și motociclete noi.

Există o gamă diversificată de opțiuni pentru a îndeplini toate cerințele de pregătire modernă și completă.

Inovație: BDG a fost prima școală din Suceava cu camion cu transmisie automată pentru categoriile C și CE (Scania R410).

Dorim alinierea pregătirii cursanților la standardele europene.

De la sfârșitul lunii martie, poligonul auto este deschis pentru toți elevii școlii auto BDG.

Cu toții știm că aglomerația de pe străzile orașului Suceava este și mai tare îngreunată de traficul lent! 

Astfel încât un proiect precum acesta nu doar că ar ajuta cursanții să câștige mai multă experiență în condus, dar ar contribui totodată la fluidizarea traficului sucevean. 

Sperăm ca această acțiune să fie doar începutul și cei de la BDG să îi inspire și pe alții din rândul școlilor de șoferi să găsească soluții în materie de poligoane auto.

Lasă un comentariu

error: Acest conținut este protejat!