fbpx
Curtea Domneasca Nr 3 Suceava

Blog

școală de șoferi Suceava

Cauți o școală de șoferi în Suceava? Alege BDG!

Urmează să împlinești vârsta de 18 ani iar imediat după majorat îți propui să obții permisul de conducere? Probabil că deja cauți o școală de șoferi în Suceava. Avem dreptate? În acest caz, îți putem oferi o veste minunată: tocmai ai găsit-o!

Noi, școala de șoferi BDG, activăm în acest domeniu de ani buni și, conform tuturor celor care au ales să colaboreze cu noi pentru a obține permisul de conducere, facem o treabă foarte bună!

De asemenea, mai trebuie să îți oferim o veste bună: nu trebuie să aștepți împlinirea vârstei de 18 ani pentru a începe școala de șoferi ci poți face asta acum! Conform legislației în vigoare, poți începe cursurile pentru obținerea categoriei B de la vârsta de 17 ani și 9 luni. Ce înseamnă asta? Poți obține permisul de conducere mai rapid, așa că așteptarea nu va fi la fel de grea!

Acum că ți-am oferit aceste vești bune, trebuie să te convingem că merită să colaborezi cu noi pentru a obține permisul de conducere, nu-i așa? Ei bine, iată câteva motive pentru a alege școala BDG atunci când îți propui obținerea permisului de conducere, a unor categorii suplimentare sau chiar a atestatelor:

 • Suport pentru obținerea documentelor necesare

Birocrația poate fi copleșitoare atunci când îți propui să începi școala de șoferi. Știm bine că pentru mulți dintre elevii noștri acesta poate fi un detaliu stresant, iar de aceea le oferim suport pentru obținerea tuturor documentelor necesare pentru dosarul care îți va aduce, în final, permisul de conducere.

Astfel, dacă ești de părere că ai nevoie de o mână de ajutor pentru a pregăti acest dosar, atunci ai un prim motiv pentru a ne contacta. Colaborând cu noi, vei uita de grija documentelor și a birocrației, ceea ce este minunat.

 • Instructori profesioniști, experimentați și calmi

obtine-permisul-categoria-b-suceavaNu poți obține permisul de conducere, dacă lângă tine este un om care țipă și te stresează. Ai nevoie de un partener care să-ți fie alături cu calm și profesionalism chiar și în momentele în care gafezi. 

În echipa BDG vei găsi doar instructori ce se remarcă prin profesionalismul lor, cu o experiență de ani buni în acest domeniu, timp în care au ajutat o mulțime de elevi să obțină permisul de conducere, dar mai ales răbdători.

Indiferent care este instructorul din echipa BDG cu care vei decide să colaborezi, suntem siguri că nu vei regreta. Acesta îți va deveni prieten și vei avea parte de toată răbdarea pentru a învăța arta de a conduce un autoturism prin jungla reprezentată de traficul din Suceava și nu numai.

 • Autoturisme sigure și complet echipate

Este important să ai parte de un instructor pregătit, dar la fel de important este și ca autoturismul pe care îl folosești pentru a învăța tainele condusului să fie în cea mai bună condiție.

Iată încă un motiv pentru a colabora cu BDG: în flota noastră de autovehicule vei găsi doar modele sigure, complet echipate cu funcționalități care îți vor fi de mare ajutor atunci când înveți să conduci.

Funcționalități precum senzorii de parcare, camerele video, pilotul automat sau aerul condiționat sunt detalii care fac diferența atunci când ești la început de drum și îți propui să devii un șofer experimentat.

scoala-de-soferi-suceava

 • Tu alegi când susții orele de conducere

Lipsa timpului este o problemă cu care ne confruntăm cu toții! Prin urmare, știm bine că elevii care apelează la serviciile noastre au, la rândul lor, timpul liber destul de limitat. Acesta este motivul pentru care suntem flexibili și programăm orele și cursurile de conducere în intervalul orar convenabil pentru aceștia.

Ai foarte puțin timp liber? Poți face școala auto cu noi! Vom găsi portițe chiar și în puținele ore libere pe care le ai, întocmai pentru a-ți putea îndeplini visul.

Motive pentru a ne alege pe noi pentru a urma cursurile de conducere auto în Suceava mai există o mulțime. Te invităm să descoperi și alte avantaje începând o colaborare în urma căreia vei obține permisul de conducere pe care ți-l dorești de atât de mult timp!

Comments (4):

 • 10 sfaturi pentru a trece examenul pentru obținerea permisului de conducere – Scoala de soferi BDG

  […] sens. De aceea, dacă vrei să obții permisul de conducere în județul Suceava, colaborarea cu școala de șoferi BDG reprezintă o alegere inspirată, care te poate duce mai aproape de îndeplinirea visului […]

  Răspunde
 • Când expiră dosarul la școala de șoferi? – Scoala de soferi BDG

  […] ai nevoie de o școală auto în Suceava, ne poți alege fără a sta pe […]

  Răspunde
 • Când expiră dosarul la școala de șoferi? – Scoala de soferi BDG

  […] ai nevoie de o școală auto în Suceava, ne poți alege fără a sta pe […]

  Răspunde
 • 10 sfaturi pentru a trece examenul pentru obținerea permisului de conducere – Scoala de soferi BDG

  […] sens. De aceea, dacă vrei să obții permisul de conducere în județul Suceava, colaborarea cu școala de șoferi BDG reprezintă o alegere inspirată, care te poate duce mai aproape de îndeplinirea visului […]

  Răspunde

Add comment:

Scoala de Soferi Suceava BDG © Copyright 2023